Gelats i torrons Llorens

Gelats i Torrons Llorens va ser fundada l’any 1928 per Francisco Llorens que, com molts en aquella època, va haver de sortir del seu poble, Xixona, per iniciar el que segueix sent un negoci familiar.

Es va instal·lar a Vilanova i la Geltrú per la seva proximitat a Barcelona. Al principi, va començar amb un carro, oferint el gelat per tots els carrers de la ciutat.
Amb el temps, va saber guanyar-se la confiança dels seus clients amb esforç i, sobretot, amb la qualitat dels seus productes i va convertir en gairebé una tradició prendre un gelat a l’estiu i els torrons per Nadal. També va convertir l’orxata en l’estrella de l’empresa, ja que prendre una orxata és gairebé obligat si es visita alguna de les nostres botigues.

El negoci té ja quatre generacions dedicades a l’elaboració i la venda de torró, gelat i orxata, elaborats amb les millors matèries primeres per mantenir l’alta qualitat dels nostres productes artesanals transmesos de generació en generació.

Venedor de gelats

QUÈ FEM?

Gelats

Fidels als nostres orígens, fem els gelats amb fórmules antigues, amb el valor afegit de l’artesania i la tradició amb un resultat excel·lent.

Torrons

A casa, sempre hem elaborat el torró seguint la tradició familiar. Com que el manipulem a mà, venem el torró artesanal a pes.

Orxata

La nostra orxata és una beguda natural feta artesanalment a casa. Amb les millors xufles que es cultiven a Alboraia, València.